Winterjassen Sale

 

Het is zover de Sale is begonnen bij veel van de aanbieders van de mooiste warme winterjassen, voor zowel dames, heren en kinder jassen.

opruiming winterjassenWeet je al wat voor jas het gaat worden? Nu is de tijd om een betaalbare of zelfs goedkope winterjas aan te schaffen in de sale.

Niet alleen is het best wel moeilijk om een leuke jas te vinden, maar ook komt er bij welke voor jouw lichaamstype het meest geschikt is. Daarbij wil je natuurlijk ook dat het een mooie en vooral ook warme jas is die bij je past.

Voor dames winterjassen hebben we een aantal tips die geschikt zijn voor jouw lichaamsbouw.

Heb je een appelvorm? Daar bedoelen we mee zit het volume vooral rond je bovenlichaam met gemiddeld bredere schouders en een minder zichtbare taille. Heb je smalle heupen en slanke benen, dan val je waarschijnlijk onder het appelfiguur. Het klinkt altijd vreemd, maar dit kan het je makkelijker maken een keuze te maken in een geschikte winterjas. Als je een parka of mantel winterjas aan zou doen zie je vaak direct dat hij je goed zal staan. Dit omdat het je brede schouders wat geaccentueerd zal worden.dames winterjas

Heb je een zandloperfiguur? Is je taille duidelijk te zien en je heupen zijn in verhouding met je schouders dan spreekt men van het zandloper type lichaamsfiguur. Dan is het makkelijker voor je om een geschikte winterjas te vinden omdat de meeste jassen je zullen staan. Dus snel naar de Sale! en check jou favoriete jas bij een van de aanbieders

Heb je een peerfiguur? Dan zal je lichaamsbouw breder zijn aan de onderkant dan aan de bovenkant. Je hebt een platte buik, smalle schouders en wat brede heupen, dan zal je een peerfiguur hebben. De meest voorkomende winterjassen voor het peerfiguur is een winterjas met schoudervulling en een jas waarin je slanke taille zal worden geaccentueerd. Een mooie stoere of sjieke trechcout zal je als gegoten zitten. 

Bovenstaande lichaamstypen geeft helemaal niets weer over je eigen smaak en wat jij zal vinden wat voor soort winterjas je helemaal super staat. Je weet immers het beste wat jou staat en waar je jezelf prettig in voelt.

Nu met de Winterjassen sale is het stukken aantrekkelijke om een nieuwe warme winterjas te vinden tegen scherpe aantrekkelijke prijzen. Ga je voor een mooie stoere parka winterjas of ga je voor een bomberjack dit jaar. De wintermode, de wintertrends voor 2020 en winter 2021 geeft je heel veel mogelijkheden in veel verschillende soorten winterjassen.

Veel succes met het uitzoeken van je nieuwe betaalbare trendy winterjas!

winterjassen sale