Winterjassen geplaagd door Google

[icon image=”questionmark” align=”right”]

Ongeveer twee weken geleden, rond begin oktober, was het tijd voor Google om wat te veranderen aan hun manier van ‘zoeken’ om het maar zo te zeggen. Wij van Winterjassenonline.net stonden al een tijdje op de eerste pagina van Google, het leek weken stabiel. En toen hebben ze hebben hun algoritme veranderd en dit houd heel kort gezegd in dat de manier van kijken naar sites van Google anders is, hij kijkt naar de inhoud van de site en geeft daar een soort beoordeling aan. Knap van een ‘machine’ dat het kan, maar écht sociaal gaat het er niet op worden, want wat me wel op valt dat er sites zijn die hetzelfde product aanbieden als wij van Winterjassen wél in de eerste pagina van google blijven staan en wat dan ook zo toevallig is dat het wel grotere bedrijven zijn.
Wij zijn als het ware maar een kleine speler in het grote geheel, maar om ons zo af te straffen…

[icon image=”warning” align=”center”]

Natuurlijk zijn er bedrijven die al wat langer op het internet vertoeven en hun sporen wel verdiend hebben, maar natuurlijk zijn er ook andere die niet zoveel meer waarde geven. Wij van Winterjassenonline.net proberen het jou, de consument zo makkelijk mogelijk te maken om specifiek de winterjassen op onze site te plaatsen zodat je niet afgeleid zal worden door andere producten, lijkt ons een goed concept. Ook proberen we een leuke informatieve blog bij te houden zodat je op de hoogte blijft van eventuele trends en andere leuke onderwerpen zoals het onderhoud van je winterjas, want het is uiteindelijk wel zo dat hij in het voorjaar (hopelijk) weer de kast in gaat en dan is het toch verstandig om het goed op te bergen.

Onze site gaat nog meer uitgebreid worden in de toekomst, maar wat het is zal je tegen die tijd dan wel zien, het is in ieder geval alleen nog maar handiger en makkelijker. We proberen ook altijd leuke aanbiedingen door te geven van de aanbieders naar de site.

We hopen natuurlijk dat we weer een beetje in de buurt van pagina 1 komen van de mr.google search machine en dat we ten dienste kunnen zijn voor de mensen die een leuke winterjas zoekt. Dit kan voor de dames, heren en de kids. We hopen dat je terug zal komen op de site en dat je de site doorgeeft aan vrienden en kennissen.

Als je suggesties hebt voor de site mag je ons altijd even een emailtje sturen,
we zullen altijd op je mailtje reageren

[icon image=”paper_and_pencil” align=”center”]

Kleine toevoeging aan dit berichtje: We zijn tot nu toe weer op de eerste pagina geklommen en hopen dan ook dat dit zo zal blijven…. We wachten af. Maar een ding staat vast als google het zou willen raak je zo verdwaald op het grote internet .. en later in het jaar is er wederom een update bij Google geweest en daar gingen we weer naar een andere plaats. Vandaar de titel:  Winterjassen geplaagd door Google… en dit lijkt zo te blijven op een of andere manier…

[divider style=”shadow”]