Winterjassen 2015

Trendy Kleur Aluminium of Grijs

De boodschap voor dit seizoen lijkt te zijn ‘Ga voor Grijs’ In al zijn variaties van licht grijs tot donker grijs. Vooral de tint aluminium Rvs tint(grijs tint). Lange jassen met de kleur grijs, maar ook in combinatie met geel voor versiering van de jas. Gewatteerd-achtige stoffen jassen met leuke combinaties van andere stoffen. Grijs zal dit seizoen domineren wat betreft de kleur van de Winterjassen.

Maar vergeet ook niet de Trendy Kleur Marine Blauw deze kleur zal naast de grijze tinten ook duidelijk aanwezig zijn in het Winterjassen beeld. Mooie Donkerblauwe jassen in combinatie met verschillende glimmende stukken zwart of gewoon stukken zwart. De verschillende kleuren Bright Cobalt en Royal Blue (Marine Blauw). Een Parka met Marine Blauw pailletten gevoerd met nep bont met eventuele bewerking van de kleur grijs (zie afbeelding)
dames kleuren 2015 - winterjassenonline
De kleuren Zwart en Wit zijn altijd favoriet en zullen ook dit seizoen weer volop aanwezig zijn de kleuren kunnen natuurlijk gecombineerd worden met de Kleuren die dit seizoen de toon zetten. Ethereal zwart zal je veel zien bij de jassen. Dit is net even een andere kleur zwart… Bij verschillende Winterjassen zullen patronen terug te vinden zijn van goud, gouden ritsen en naden die duidelijk aanwezig zijn. Vind jij de kleur goud mooi? Dan hebben we misschien wel leuk nieuws. Je kan gerust een jas in de kleur goud dragen dit seizoen. We mogen de kleuren Aurora Rood en

 

Sangria niet vergeten te melden, dit omdat ze gewoonweg dit najaar en winter veelvuldig aanwezig zullen zijn in de vooral dames jassen. De kleuren geven een glamoureuze en sprankelend effect
aan het kledingstuk. De felle kleur geel is meer voor de dames die lef hebben om met deze uitgesproken modieuze kleurige jas te lopen. Zonnige kleur, die wel opvalt. Je zal de kleur tegen komen in verschillende schakeringen van mistig geel tot aan het felle uitgesproken geel. Orchidee tinten, we noemen het maar het paars, maar dan van licht paars tot het donker harde paars, zal je zeker terug vinden in het najaar, winter en voorjaar. Het is eigentijdse kleur die als verschillende kledingstukken gedragen kan worden.
dames kleuren winterjassen 2015 - winterjassenonline
Als Nederlanders zijn we al gewend om Oranje te dragen met Koningsdag, maar nu is het eindelijk dan zover om het ook als gewone dagelijks kleur te dragen. Een sjieke Cognac bruine jas is eigenlijk altijd al hot geweest, wat het probleem was dat ze niet meer zo goed te krijgen waren. Dan komt het nu even goed uit dat deze kleur voor de jassen terug is om gedragen te worden. In lange vorm of de korte of als Faux Fux achtige bodywarmer. In combinatie van het beige geeft het deze kleur een net even elegante uitstraling. We zijn nog lang niet uitgeschreven over de kleuren omdat er nu eenmaal veel mooie kleuren zijn die de trend van het seizoen neer zetten. Cypress Groen is zo’n kleur die lijkt makkelijk te combineren met verschillende andere kleuren die we eerder beschreven. Groen met Oranje? Groen met Zwart, combinaties zijn er genoeg.

heren winterjassen kleuren 2015

We hebben wat foto’s bijgevoegd zodat je een beetje een idee krijgt over welke kleuren jou zullen aanspreken en misschien wel je nieuwe winterjas kleur zal gaan worden.
Wat altijd belangrijk blijft is dat het altijd je eigen smaak en keuze zal blijven.

Veel plezier met het uitkiezen van je nieuwe Winterjas!

[divider style=”shadow”]