Winterjassen 2013-2014 Kleuren

De zomer is nog in volle gang en dan heb je eigenlijk helemaal geen zin om over de aankomende herft en winter periode na te denken. Gelijk heb je maar wat wel handig is dat je wel een beetje een idee krijgt welke kleuren deze winter helemaal hot zullen zijn. En zeker als het gaat om te combineren met bepaalde kleuren met voorkeur een Lekkere Warme Winterjas die mooi gecombineerd kan worden met alle andere kledingstukken die je er bij draagt.

Gaat het een fel gekleurde jas worden of is meer de basic kleur Jou ding? als je de kleuren bekijkt kan het eigenlijk alle kanten op gaan met je eigen voorkeur.

Ook dit jaar is er er weer een uitgebreide keuze mogelijkheid wat betreft de kleuren. Als je voor de basic tinten zal kiezen zoals het grijs (in verschillende nuances) of het beige ook een bekende uit de basis reeks, vergeet niet het ‘gewone’ zwart, zijn deze makkelijk te combineren met de wat uitgesproken kleuren. De kleur van het jaar zou Emerald zijn volgens Pantone’s fashion, dit is een bekende op het gebied van trends. Hieronder zie je de kleuren die ze aangeven als trend voor de winter 2013/2014.

kleuren-winter2013-2014-winterjassenonline

Veel van de ontwerpers hebben de kleuren zoals geel-gerinte Linden, Groen, Mykonos Blue, Acai, Samba en Koi voor hun creaties gebruikt en dat zal je dan ook zeker terug zien. Zoals de felle kleuren zoals Emerald met de de tinten paars of Samba rood zullen zeker gecombineerd worden. Maar het blijft altijd een persoonlijke keuze welke kleur je zal aanspreken en je zal gaan dragen. Een nieuwe Winterjas in een van de felle kleuren of toch maar de basis gecombineerd met…
Hieronder zie je de kleuren en nuances die gebruikt zullen worden in de heren fashion dus ook in de winterjassen of jacks.

kleuren-winter2013-2014heren-winterjassenonline

We zullen in zeker nog wel terug komen op de kleuren die je kan dragen, dit omdat er meerdere toonaangevende fashionshows toch misschien net even iets anders laten zien dan de kleuren waarover we het hebben gehad. Dus waarschijnlijk word vervolg….
line1-winterjassenonline

[sexybutton size=”small” color=”orange” target=”_self” url=”http://winterjassenonline.net/” icon=”home”]Home[/sexybutton]