Voorjaar 2013

We zitten nog volop in de winter met temperaturen van -15 s’nachts en overdag komt het niet hoger, op het moment van schrijven, dan een graadje dan 0 of -1

Dit houd nog steeds in dat we nog zeker de lekkere warme winterjas nodig hebben en misschien wel een extra jas om het leuk af te kunnen wisselen.

Maar we gaan het heel even hebben over het voorjaar, de kleurtje en wat voor soort kleding er aan gaat komen.

bohemianstyle.winterjassenonline.net_

Het zogenaamde Boho look , afgeleid van het bohemian, maar dan nu de 21e eeuw style, heel simpel gezegd de hippie style van nu. Deze style heeft kenmerken zoals onder andere oversized, sportief in combinatie met decoraties en leuke accessoires, het moet in ieder geval lekker comfortabel zitten. Wijdvallende pantalons kunnen weer gedragen worden. Rokken versierd met franjekwastjes, Gedrappeerde bloezen, wijde of de wat grote tunieken. De Franje/kwastjes zul je ook tegen komen bij de accessoires, tassen en oorbellen. De kleuren zullen zongebleekte kleuren zijn die je veel gaat zien zoals vaal-oranje en vaal-geel, nuances van geel, oranje, grijs, groen en rood en daarbij ook de zachte stoffen. Enkellaarsjes met espadrilles, geperforeerd leer en cowboylaarsjes. De hoge hak zal weer helemaal hot zijn, maar dan zonder de sleehak. De materialen van de klezing zullen vooral bestaan uit katoen (hoe kan het ook bijna ander ;)), linnen, leer, brokaat, zijde en denim. De bloezen en tuniekjes zullen te zien zijn in dierenprints met patchwork, deze zijn vaak gecombineerd met bloemen prints en ook zijn soms ook doorzichtig. De kleur Oranje, nectrarine zal je ook veel terug zien in de kleding en wat dacht je van de mooie pastelkleuren die weer terug zijn, deze zijn ook duidelijk terug te zien bij de schoenen/enkellaarsjes/cowboylaarsjes. animalprints.winterjassenonline.net_De studs en spikes zijn op hun retour, die zullen we als de voorspellingen juist zijn steeds minder gaan zien terug komen op de kleding/jassen en laarsjes. Ook zal wit niet ontbreken, wit zal in laagjes worden gedragen het zogenoemde theatrale wit, in combinatie met doorzichtige bovenstukjes, dit natuurlijk in de betere dagen van het voorjaar en zomer. Zo kan ook van het voorjaar lange jurken, maar dan ook in de extra grote uitvoeringen, groot, groter… Dus met andere woorden het oversized is nog steeds helemaal in. Zoals je kunt zien kan er veel en zal er ook veel anders te zien zijn dan we nu zijn gewend, maar echt gek zal het zeker niet worden met de leuke vrolijke pastel tinten en dit geeft toch wel een lekker voorjaar/zomer gevoel. Vooral in deze koude winter dagen.

Als we meer nieuws hebben wat betreft onze nieuwe collecties winterjassen zullen we je zeker op de hoogte houden.

[divider style=”shadow”]