We hebben de laatste tijd en daarvoor ook natuurlijk ons best gedaan om zoveel mogelijk diversiteit te creëren door verschillende aanbieders van de nieuwste winterjassen op de site te plaatsen. Op het moment zijn het er 60 en dit zal jou keuze voor een nieuwe trendy jas alleen maar ten goede komen omdat je door middel van een klik op de naam van het logo naar de nieuwste jassen zal worden gebracht. Zit er bij die aanbieder niet de jas bij die je graag zou willen hebben, ga je gewoon naar de volgende. We weten zeker dat het je wel lukt jou keuze winterjas te vinden tussen het uitgebreide aanbod.  We hebben er bewust voor gekozen om geen vergelijkingswebsite te zijn omdat we weten dat de je dan een bepaalde voorkeur gaat krijgen voor een aanbieder. Dit hebben we al meerdere malen gezien bij andere website die producten aanbieden. Wel gaan we trachten in de toekomst de aanbieders in een webshop samen te voegen. Het principe zal dan gelijk blijven dat je per aanbieder de producten, de winterjassen op het scherm kan krijgen.

Mocht je suggesties hebben wat betreft onze aanpak, staan we altijd op voor tips wat kan helpen de keuze aantrekkelijker te maken, ook horen we het graag als iets niet naar behoren functioneert. We blijven ons best doen om het jou de bezoeker zo simpel mogelijk te maken een leuke trendy winterjas uit te laten zoeken tussen het grote aanbod.

1 klinkje met je muis op een van de logo’s van de aanbieders brengt je naar de jassen waar mogelijk Jou keuze bij kan zitten.  

Veel plezier met het uitkiezen van je nieuwe winterjas en we hopen je snel weer terug te zien om je te vergezellen met het maken van je keuze.   

★ Team winterjassenonline.net ★