Nieuwe aanbieders op de site

10776_lgo_aurora_fashions1Nu ook van Aurora Fashion/andotherbrands.com extra aanbieders op de site deze aanbieder heeft 3 Britse modemerken namelijk: Warehouse, Oasis & Coast. Het unieke van de aanbieder is dat je in deze drie winkels online kunt shoppen en maar één winkelwagentje nodig hebt om af te rekenen, Deze aanbieder heeft sinds korte tijd de site volledige in het Nederlands. Verzenden en retourneren zijn gratis en jij als klant kan betalen met creditcard en paypal, later dit jaar zal ook Ideal betalingen mogelijk zijn. Even hieronder kort wat je kan verwachten van de drie aanbieders:

Warehouse warehouse.andotherbrands.com bestaat sinds 1976 en biedt je Stijlvolle trendy modieuze collectie winterjassen maar ook andere kleding natuurlijk en speelt in op de laatste trends.
Het is eigentijds, passievol en modern. In 2011 won Warehouse de Drapers Fashion Awards 2011 in de categorie ‘High Street Retailer of the Year’….

Oasis oasis.andotherbrands.com is een Brits modemerk dat haar collectie exclusief inhouse ontwerpt. Ze hebben kleding, schoenen en accessoires die prachtige kleuren, leuke, mooie inspirerende prints en details die je zullen verrassen, dit zijn kenmerken van Oasis. 

 

 

Coast coast.andotherbrands.com is een merk voor dames in alle categoriën die op zoek naar iets speciaals of bijzonders voor een speciale gelegenheid. Coast bestaat sinds 1996 en vanaf die tijd bieden ze prachtige winterjassen, jurkjes en andere kleding die je speciale gebeurtenissen in je leven onvergetelijk maken.

Helaas hebben we deze 3 aanbieders nog niet kunnen verwerken in ons beginscherm omdat linken naar alleen de winterjassen of jassen niet mogelijk is, hier word aan gewerkt. Je kunt via bovenstaande logo wel bij de desbetreffende aanbieders komen om rond te kijken en eventueel je winterjas uit te zoeken, ze hebben nog veel meer in hun assortiment wat niet verkrijgbaar is bij andere aanbieders.

[divider style=”shadow”]