Je winterjas met of zonder studs en spikes

Heb je al besloten wat voor soort winterjas je gaat nemen?   welke kleur? cobalt blauw misschien of een van de andere mooie kleuren van het seizoen? Met bewerkingen op je winterjas of gecombineerd met een mooie sjaal. Maar we vergeten bijna helemaal dat de studs en spikes helemaal hot zijn dit seizoen, kijk maar naar de kleding waar ze in zitten verwerkt en wat dacht je van je enkellaarsjes of booties waar ze ook in verwerkt zijn.

Studs op je winterjaslederen jassen en spijkerjassen. Dit geeft stoer uiterlijk aan de jas, het lijkt meer een motor jack, maar dan natuurlijk heel anders 😉  In de jaren 80 waren de studs en spikes helemaal in en noemde ze eigenlijk ‘punk’. De spikes en studs hebben verschillende vormen, zoals ronde puntige studs of spikes, vierkante vormen, noem maar op…..

only-wehkamp.nl

De winterjassen kunnen worden opgestudded of gespiked zodat het een leuk effect geeft en zeker in dit seizoen hot is. Het is jou de keuze of dit je smaak zal zijn of niet natuurlijk, maar dat geld voor elke trend die er is. Succes met het uitzoeken van de bij jou passende trend.