Herfst en Winter

De mode voor winterjassen collectie Herfst en winter 2012/2013 speelt kleur een belangrijke rol, maar ook zwart is helemaal hot!

Modetrends uit de jaren 60, leer, bontdetails, oplvallende edelgesteente, juwelen, kleinood,sieraden (Bijous), hier ook de knopen met opvallende details. Sjiek en rijk is ook een belangrijk uiterlijk van de jassen en vooral vrouwelijk gecombineerd met sjiek en style. Daar behoren de kleuren als paars, elektrisch blauw, oranje bij als kleurenpalet, maar vergeet vooral niet zwart gecombineerd met de Barokke en rococo stijl.

Goud en zilver worden ook verwerkt in de jassen, als accessoires opvallende bijous, deze zorgen voor de extra luxe looks. Is de kleur zwart jou favoriet, dan heb je deze winter het geluk helemaal in het zwart te mogen, zoals men heeft laten zien op verschillende catwalks. Ook deze winter zal er een felle kleuren te zien zijn in het mode beeld, zo ook met de winterjassen. De meeste kleuren zullen zijn: Verschillende groentinten, elektrisch blauw en een ander soort blauw ook wel het Olympian Blue genoemd, soort kobaltblauw maar iets zachter, Oranje, Roze, Honing en karamelkleuren.

Prints zijn ook niet weg te denken uit het modebeeld van Herfst en Winter 2012-2013 nu ook kenmerkende fatasie print met Ottemaans invloeden (oud-Turks).  Welke look er ook (weer) terug komt is de militairy look, lange overjassen die gecombineerd kunnen worden met hoge laarzen. Het militairy groen de kleur voor deze look. De jassen voor het seizoen zijn nadrukkelijk aanwezig doordat de maten soms te groot lijken, maar laat je niet misleiden hierdoor dit is natuurlijk de bedoeling. De kragen zijn zijn vaak opstaand. Zoals je ziet is er keuze voor iedereen welk type winterjas je ook wil hebben, wil je netjes, sjiek, stoer of kleurig het kan allemaal.

winterkleuren

Winterkleuren 2012/2013